Известие

Collapse
No announcement yet.

Странични мигачи за 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странични мигачи за 147

Здравейте, искам да си сменя страничните мигачи на алфата, сега са жълти, но алфата е черна и мисля че бели или някви тъмни ще седят по-добре.От каде мога да намеря такив? и другия ми въпрос дали от фейслифта на 147цата биха паснали на моята алфа?

Първоначално публикувано от serialsuicide Покажи съобщение
    Здравейте, искам да си сменя страничните мигачи на алфата, сега са жълти, но алфата е черна и мисля че бели или някви тъмни ще седят по-добре.От каде мога да намеря такив? и другия ми въпрос дали от фейслифта на 147цата биха паснали на моята алфа?
    белите мигачи определено стоят по-добре, може да провериш на този сайт за бели, но видях че имат оранжеви
    питай, пращат и по куриери
    от фейслифтовата 147-ца не стават, по различни са

Comment

Кой е "този" сайт
      147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
      Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
      156 2.4 JTD - ex

Comment

Здравей, колега!
        Знам, че жълти мигачи е супер грозно, но белите за 147 струват адски много пари. 16.20 парчето:
        32.40 за двата мигача без доставка, мисля че не си струва По-добре си вземи един "транспарентен" спрей специален за стопове и ги пръсни черни. Спреят струва около 12лв. някъде. Иначе ето ти един линк за бели мигачи -> http://autoparts.bg/index.php?option...id=36&Itemid=5

Comment

Колега,напомни ми утре да ти дам ценичка за бели мигачи
          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Колега виж тази тема, не знам колко е актуална, пише, че имало опушени мигачи.
            http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%E5%ED%EE%ED
            Alfa Romeo 156 2.0TS, 150 коня
            ЕГН:0103041325

Comment

Аз си ги смених и определено е по-красиво, не помня цената, но не бяха ефтини, купих ги в Испания, но също е хубаво да си смениш и крушките, защото жълтите мигачи са със бели крушки, тоест трябва да си купиш жълти крушки, въпреки, че не вярвам някой да ти направи проблем, просто жълтия мигач е по-видим! Иначе мигачите стават и от GT и MITO
              147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Тука има. http://shop.alfisti.net, а аз си купих за 156 оттук www.axm-auto.com
                2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от stanyo Покажи съобщение
                  Здравей, колега!
                  Знам, че жълти мигачи е супер грозно, но белите за 147 струват адски много пари. 16.20 парчето:
                  32.40 за двата мигача без доставка, мисля че не си струва По-добре си вземи един "транспарентен" спрей специален за стопове и ги пръсни черни. Спреят струва около 12лв. някъде. Иначе ето ти един линк за бели мигачи -> http://autoparts.bg/index.php?option...id=36&Itemid=5
                  мисля първо да пробвам това и ако не ми хареса как е станало да си купя бели, а как точно се свалят мигачите нещо под капака или има няква друг начин

Comment

мисля първо да пробвам това и ако не ми хареса как е станало да си купя бели, а как точно се свалят мигачите нещо под капака или има няква друг начин
                    на щипка са, аз ги свалям като подпъхна нещо много тънко ако не се лъжа от страната където НЕ е топчето на мигача, ама трябва да видя пак за по-сигурно!
                    147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

колега аз имам бели чисто нови взех ги за моята но тя е светло синя и не и стоят добре.ако искаш ще ти ги дам за 20лв двата чисто нови са
                      SPRINTAUTO service
                      0893277773

Comment

Колега, в момента никъде няма да намериш такива мигачи за 20лв. Така, че моят съвет е да ги вземаш от колегата, който ги продава. На черната кола, бели мигачи ще заспят. Иначе съм убеден, че и пръснати черни, ще ти харесат.
                        Поздрави!

Comment

еми бих ги взел само как да се разберем не си от софия нали?

Comment

Радо имаш ЛС! Ако колегата се откаже - аз съм навит за тях
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                            X